Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Evropská unie de facto zakládá po vzoru totalitních mocností a dle Orwellova románu jakousi obdobu „ministerstva pravdy“, neboli ministerstvo propagandy.

Aktualita

Radim Fiala: Evropská unie de facto zakládá po vzoru totalitních mocností a dle Orwellova románu jakousi obdobu „ministerstva pravdy“, neboli ministerstvo propagandy.

Joseph Goebbels by měl jistě radost. „Evropská unie zesiluje svou snahu potírat takzvané fake news před blížícími se volbami do Evropského parlamentu,“ píše se v médiích. To je bolševický jazyk připomínající „zostřování třídního boje“ či „potírání vnitřního nepřítele“.

„Dezinformace nahlodávají důvěru v instituce a v digitální i tradiční média a poškozují naše demokratická zřízení, protože snižují schopnost občanů rozhodovat se na základě pravdivých informací. Dezinformace také často podporují radikální a extremistické názory a činnosti,“ stojí ve zprávě Evropské komise Boj proti dezinformacím na internetu.

Přitom dezinformace a fake news šíří naopak Evropská unie: tvrdí, že imigrace je pozitivní a že islám je náboženstvím míru a nepředstavuje problém. EU také šíří dezinformaci, že euro a Evropská unie prospívají ekonomikám evropských států. Přitom je to vše naopak.

Do kampaně Evropské unie se zapojují i Google, Facebook, Twitter a Mozilla. Není divu, že tuto eurobolševickou agendu podpořil i neúspěšný sluníčkářský kandidát na prezidenta a nynější senátor Pavel Fischer. Všechny okupační totalitní režimy potřebovaly i své kolaboranty…

https://www.lidovky.cz/…/evropska-unie-vyhlasila-valku-fake…

2019-01-31T15:01:09+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0