Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Andreji Babišovi, Janu Hamáčkovi a všem jejich kolegům z ANO a ČSSD snad nezáleží na osudu našeho krajana ve Francii?

Aktualita

Radim Fiala: Andreji Babišovi, Janu Hamáčkovi a všem jejich kolegům z ANO a ČSSD snad nezáleží na osudu našeho krajana ve Francii?

Poslanci hnutí SPD se připojili ke snaze vyvolat přímo v Poslanecké sněmovně debatu o českém řidiči kamiónu Jiřím Saganovi, který údajně pašoval migranty a byl za to odsouzen. Bohužel vládní koalice ANO-ČSSD společnou snahu poslanců z několika parlamentních stran, zablokovala. To je pro mě opravdu nepochopitelné.

Už jsem o tom případu tady psal, ale rád jeho základní linii zopakuji: Pan Sagan je dlouhé měsíce umístěn na samotce, jeho přítelkyně má rakovina vzhledem k nedostatku peněz musela přerušit léčbu, navíc i ti migranti potvrdili, že se do kamiónu dostali bez jeho vědomí. Diskutovat o celém případu na půdě sněmovny je přece naprosto minimum, co pro Čecha uvězněného ve Francii můžeme udělat.

Jak může být poslancům ANO a ČSSD jeho osud lhostejný? Ale co se vlastně divím. Podobně se obě vládní strany vykašlaly na Evu Michalákovou, které norská sociálka Barnevernet odebrala obě děti…

2019-02-14T17:49:49+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0