Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Salvini, Le Pen, Wilders, Okamura – přijďte říct NE diktátu EU, imigrační politice EU a islamizaci a podpořit právo občanů České republiky hlasovat v referendu o vystoupení ČR v EU.

Ve čtvrtek 25. dubna 2019 od 17:00h na Václavském náměstí v Praze (pod koněm). Vystoupí řada významných světoznámých hostů v čele s poslankyní a předsedkyní francouzského Národního sdružení Marine Le Pen, poslancem a předsedou holandské Strany pro Svobodu Geertem Wildersem a formou videozdravice promluví z velkoplošné obrazovky Matteo Salvini, který nás také podporuje!

Na demonstraci vystoupí také předseda hnutí SPD Tomio Okamura, britská europoslankyně Jenice Atkinson, lídr kandidátky SPD do voleb do Evropského parlamentu 2019 MUDr. Ivan David, CSc., a další významní hosté. Přijďte před klíčovými volbami do Evropského parlamentu podpořit úsilí vlasteneckých stran v boji za svobodu a spolupráci národních států Evropy bez EU.

2019-03-22T08:05:47+02:00