Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Muslimové opět prokázali „mírumilovnost“ islámu, když si v Dánsku vybíjeli vztek zapalováním aut a kontejnerů či útoky na policisty, na které házeli petardy, dlažební kostky a další předměty.

Aktualita

Radim Fiala: Muslimové opět prokázali „mírumilovnost“ islámu, když si v Dánsku vybíjeli vztek zapalováním aut a kontejnerů či útoky na policisty, na které házeli petardy, dlažební kostky a další předměty.

Protiislámský politik Rasmus Paludan se totiž pokusil zapálit Korán a muslimové na to takto reagovali. Korán je kniha plná nenávisti a souhlasíme s naším kamarádem Geertem Wildersem, který 25. dubna dorazí do Prahy na Václavák, že je to kniha srovnatelná s Mein Kampfem. Hnutí SPD již předložilo zákon na zákaz nenávistné islámské ideologie. Pokud odmítáte islamizaci naší země a Evropy, volte 24. a 25. května hnutí SPD!

Korán je kniha plná nenávisti. Byli bychom zde dlouho, kdybychom měli citovat všechny nenávistné verše. 25:52- „Neposlouchej nevěřící, ale pusť se proti nim do úporného b o j e! ; 9:5 – „Až skončí posvátné měsíce, zabíjejte modloslužebníky, kdekoli je najdete.“ 8:12-„Alláh pustí do srdce nevěřících t e r o r, setněte jim hlavy a i končetiny!“; „Ať si nemyslí nevěřící, že se zachrání, seber všechny muže a pusť t e r o r na nepřátelé Alláha“-8:60; 33:26- „Alláh pustil t e r o r do srdcí lidu knihy.“ 48:29- „muslimové jsou k nevěřícím k r u t í“. 9:73: „bojuj proti nevěřícím a buď k nim k r u t ý“. 66:9 : „proroku, bojuj proti nevěřícím a buď k nim k r u t ý“. 2:193- „bojuj proti nim… dokud nezavládne náboženství Alláhovo.“

A nejde jen o Korán. Součástí islámského učení je také Sunna, kde jsou také velmi brutální věci. Oba jsou pramenem práv šáría.

V souladu s právem šaría:
– neexistuje svoboda vyznání,
– neexistuje svoboda slova,
– neexistuje svoboda myšlení,
– neexistuje svoboda uměleckého projevu,
– neexistuje svoboda tisku,
– neexistuje rovnost mezi lidmi – nemuslim není nikdy roven muslimovi,
– neexistuje jednotná ochrana pro všechny občany – spravedlnost je dvojí, jedny zákony platí pro muslimské muže a jiné pak pro ženy a nemuslimy,
– neexistují rovnocenná práva pro ženy – ženy mohou být fyzicky trestány,
– nemuslimové nemají právo nosit zbraně,
– neexistuje demokracie, neboť demokracie znamená, že nemuslim je rovný muslimovi,
– ústava státu je člověkem vytvořený dokument nevědomosti, proto musí být podřízen právu šaría,
– homosexualita a odpadnutí od víry je trestáno smrtí,
– Židé a křesťané jsou třetiřadí občané,
– všechny vlády musí následovat právo šaría, na rozdíl od obecného práva, platného ve většině zemí Evropy včetně právních norem platných v České republice, právo šaría není výkladové právo, a nesmí jako takové být měněno.

Hnutí SPD již předložilo zákon na zákaz nenávistné islámské ideologie. Pokud odmítáte islamizaci naší země a Evropy, volte 24. a 25. května hnutí SPD!

https://www.idnes.cz/…/dansko-muslimove-paleni-koran-paluda…

2019-04-16T22:24:52+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0