Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Máme tady další výsledky multikulturalismu, imigrace a islamizace. A sluníčkáři nám budou zase lhát, že migrace a islám nejsou hrozba.

Aktualita

Radim Fiala: Máme tady další výsledky multikulturalismu, imigrace a islamizace. A sluníčkáři nám budou zase lhát, že migrace a islám nejsou hrozba.

Alžířan Muhammad Hišám M., který je podezřelý z nastražení nálože v centru francouzského Lyonu, vyšetřovatelům řekl, že přísahal věrnost Islámskému státu. Exploze podomácku vyrobené bomby minulý pátek lehce zranila 13 lidí.

Hnutí SPD odmítá nenávistnou islámskou ideologii a předložilo i zákon na její zákaz. Pokud si nepřejete, by se u nás dělo něco podobného jako na západ od našich hranic, podporujte prosím hnutí SPD!

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná Francie a další státy západní Evropy, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

https://www.novinky.cz/…/506341-alziran-ktery-nastrazil-nal…

2019-06-01T00:23:55+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0