Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Piráti a KDU-ČSL nominovaly do Rady ČTK Josefa Šlerku, což je člověk napojený na sorosovské globalisty.

Aktualita

Radim Fiala: Piráti a KDU-ČSL nominovaly do Rady ČTK Josefa Šlerku, což je člověk napojený na sorosovské globalisty.

Šlerka podporuje globalistickou a neomarxistickou agendu a spolupracoval i s Open Society Fund George Sorose.

Šlerka byl například členem poroty soutěže Novinářská cena, kterou pořádá Nadace Open Society Fund Praha.

https://osf.cz/…/predstavujeme-poroty-souteze-novinarska-c…/

Šlerka též píše studie proti takzvaným „dezinformačním webům“, což víme, že je nálepka pro alternativní zdroje, které nepodporují Evropskou unii, USA, imigraci a Nový světový řád.

https://www.nfnz.cz/…/05/dezinformace_prezentace_final-4.pdf

Také spolupracuje s projektem Hlídací pes, který je rovněž podporován Sorosovým Open Society Fund. Šlerka varuje před “proruskou propagandou” a Viktorem Orbánem.

https://neovlivni.cz/video-proc-politici-cituji-z-textu-ru…/

Šlerkou vedený Nadační fond české žurnalistiky podpořil projekty typu Evropské hodnoty, kdy v rámci projektu „proběhne kurz pro 10 motivovaných novinářů a novinářek, kteří se sami na vlastní pěst věnují tématům spojeným s dezinformační a extremistickou scénou v České republice. Vznikne také praktický manuál v českém jazyce pro bloggery a aktivisty zabývající se tímto tématem.“

Dále financoval i projekt Hlídacího psa, který se zabývá „kyberšpionáží“ firmy Huawei v ČR. Poskytl peníze i projektu Neovlivní Sabiny Slonkové, který je také mimochodem též financován Sorosovým Open Society Fund.

NFČŽ financoval i Deník referendum. Konkrétně projekt „Příčiny normalizace nenávisti. A jak je překonat“. „Patrně nejvýraznější událostí v českých zemích posledních let je normalizace nenávisti – proti migrantům a uprchlíkům, muslimům, Romům i Evropské unii. V české společnosti se hroutí důvěra k základním institucím, k politické reprezentaci i k médiím. Kde leží příčiny? Z čeho se politika nenávisti sytí? Jakou má politickou ekonomii? A jaké jsou u nás, i v našem okolí, na osobní, komunální či celostátní úrovni příklady dobré praxe, politiky, která může nenávist překonat?“ píše se v popisu projektu.

Čili vidíme, že Piráti a KDU-ČSL nominovaly člověka napojeného globalisty. U sluníčkářských neomarxistických Pirátů. U KDU-ČSL, která deklaruje, že hájí tradiční a křesťanské hodnoty, je to dost šokující.

https://www.nfnz.cz/podporene-pro…/aktualne-bezici-projekty/

2019-06-13T08:38:32+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0