Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Piráti a KDU-ČSL nominovaly do Rady ČTK Josefa Šlerku, což je člověk napojený na sorosovské globalisty.

Šlerka podporuje globalistickou a neomarxistickou agendu a spolupracoval i s Open Society Fund George Sorose.

Šlerka byl například členem poroty soutěže Novinářská cena, kterou pořádá Nadace Open Society Fund Praha.

Šlerka též píše studie proti takzvaným „dezinformačním webům“, což víme, že je nálepka pro alternativní zdroje, které nepodporují Evropskou unii, USA, imigraci a Nový světový řád.

Také spolupracuje s projektem Hlídací pes, který je rovněž podporován Sorosovým Open Society Fund. Šlerka varuje před “proruskou propagandou” a Viktorem Orbánem.

Šlerkou vedený Nadační fond české žurnalistiky podpořil projekty typu Evropské hodnoty, kdy v rámci projektu „proběhne kurz pro 10 motivovaných novinářů a novinářek, kteří se sami na vlastní pěst věnují tématům spojeným s dezinformační a extremistickou scénou v České republice. Vznikne také praktický manuál v českém jazyce pro bloggery a aktivisty zabývající se tímto tématem.“

Dále financoval i projekt Hlídacího psa, který se zabývá „kyberšpionáží“ firmy Huawei v ČR. Poskytl peníze i projektu Neovlivní Sabiny Slonkové, který je také mimochodem též financován Sorosovým Open Society Fund.

NFČŽ financoval i Deník referendum. Konkrétně projekt „Příčiny normalizace nenávisti. A jak je překonat“. „Patrně nejvýraznější událostí v českých zemích posledních let je normalizace nenávisti – proti migrantům a uprchlíkům, muslimům, Romům i Evropské unii. V české společnosti se hroutí důvěra k základním institucím, k politické reprezentaci i k médiím. Kde leží příčiny? Z čeho se politika nenávisti sytí? Jakou má politickou ekonomii? A jaké jsou u nás, i v našem okolí, na osobní, komunální či celostátní úrovni příklady dobré praxe, politiky, která může nenávist překonat?“ píše se v popisu projektu.

Čili vidíme, že Piráti a KDU-ČSL nominovaly člověka napojeného globalisty. U sluníčkářských neomarxistických Pirátů. U KDU-ČSL, která deklaruje, že hájí tradiční a křesťanské hodnoty, je to dost šokující.

2019-06-13T08:38:32+02:00