Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Muslimští imigranti ve Francii začínají provokovat.

Aktualita

Radim Fiala: Muslimští imigranti ve Francii začínají provokovat.

Muslimské ženy se během víkendu rozhodly porušit pravidla plaveckého bazénu v městě Grenoble a oblékly si speciální úbor zahalující celé tělo, takzvané burkiny. Proti tomu se ozvala i naše kolegyně a spojenkyně Marine Le Penová. Hnutí SPD zastává postoj, že pokud někdo se někdo někam přistěhuje, má se přizpůsobit pravidlům země, do které přišel. Požadujeme plnou asimilaci imigrantů. Také odmítáme imigraci muslimů do naší země.

Kamkoli se totiž muslimové nastěhují, stupňují své požadavky a místní se musí přizpůsobovat jim. Svým přistěhovalectvím a vysokou natalitou postupně islamizují hostitelské země s tím, že je jednou ovládnou a podřídí nadvládě islámu.

Islám je v rozporu s hodnotami naší křesťansko-židovské civilizace, demokracií, občanskými svobodami a ústavním pořádkem naší země. Nenávistná islámská ideologie považuje nevěřící (kufar) za podřadné bytosti, které je možné libovolně zabít či zotročit. Podřadnými bytostmi jsou dle islámu i ženy. Homosexualita a odpadnutí od islámské víry jsou dle této nenávistné ideologie trestány smrtí. To všechno jsou věci, které v naší společnosti nemají co dělat.

SPD udělá vše, co bude v jejích silách, aby ubránila naši krásnou zemi před islámskou imigrací.

https://www.idnes.cz/…/francie-protest-burkiny-plavky-musli…

2019-06-27T02:31:36+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0