Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Je tu další státník, který se v některých aspektech migrace shoduje s SPD.

Aktualita

Radim Fiala: Je tu další státník, který se v některých aspektech migrace shoduje s SPD.

Bývalý rakouský kancléř a šéf rakouské lidové strany Sebastian Kurz na návštěvě Izraele prohlásil, že je proti tomu, aby byli uprchlíci, zachránění na moři, přiváženi do Evropy. Podle něj by se měli vrátit do zemí svého původu nebo do tranzitní země, a to včetně Libye. Také izraelský premiér Benjamin Netanjahu je podle něj toho názoru, že vlny uprchlíků by měly být zastaveny už v Africe, ideálně dříve, než dospějí k Sahaře. Deportaci nelegálních imigrantů podporuje i hnutí SPD.

Kurz také správně poznamenal, že situace v uprchlických táborech v Libyi je důsledkem toho, že „Evropská unie láká lidi k cestě do Evropy přes Libyi“.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány. Je totiž evidentní, že jde o migranty, kteří jsou motivováni lepší ekonomickou situací. Určitě jsou v Africe státy, kde válka neprobíhá a které jsou bezpečné. Migranti ale rovnou směřují do Evropy.

V tomto boji držíme palci našemu spojenci a příteli, italskému ministru vnitra Matteo Salvinimu, se kterým jsme v Evropském parlamentu ve stejné frakci Identita a demokracie.

https://eurozpravy.cz/…/262990-co-s-uprchliky-zachranenymi…/

2019-07-12T09:39:16+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0