Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Francie se už totálně podvoluje nadvládě islámu, totalitní politické korektnosti, pseudohumanismu a multikulturalismu.

Aktualita

Radim Fiala: Francie se už totálně podvoluje nadvládě islámu, totalitní politické korektnosti, pseudohumanismu a multikulturalismu.

Muslim, který v Paříži před dvěma lety zabil svou židovskou sousedku a vykřikoval při tom arabské slovo Alláh, není podle soudu za vraždu odpovědný, protože si těsně předtím zakouřil marihuanu! To už je vážně neskutečné! Pokud odmítáte islamizaci naší země a nechcete, aby se tohle dělo i u nás, podporujte prosím hnutí SPD.

Židovka Sarah Halimiová pracovala jako praktická lékařka a učitelka v mateřské škole. Podle policie ji muslim Traoré vyhodil z okna třetího patra a žena na následky zranění zemřela. Při hádce, která činu předcházela, měl Traoré podle listu The Independent recitovat verše z Koránu, opakovaně zvolat slovo Alláh a označit ji za démona. Traoré se po vraždě k činu sám přiznal.

Podle několika psychiatrických posudků se Traoré během činu nacházel v akutním deliriu, které vyvolalo nadměrné užívání konopí. Traoré přiznal, že každý den obvykle vykouřil patnáct jointů. To ale přece není omluva! Pokud dlouhodobě užíval konopí, musel přece vědět, jak na něj působí…

Dcera oběti vypověděla, že Traoré na rodinu před činem navíc opakovaně slovně zaútočil a ji samotnou nazval špinavou židovkou…

Francie se už totálně podvoluje nadvládě islámu, totalitní politické korektnosti, pseudohumanismu a multikulturalismu. Pokud odmítáte islamizaci naší země a nechcete, aby se tohle dělo i u nás, podporujte prosím hnutí SPD.

https://www.idnes.cz/…/francie-vrazda-smrt-antisemitismus-r…

2019-07-18T23:11:28+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0