Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Znovu se potvrzuje, že skutečnost, že premiér Andrej Babiš vytvořil koalici s ČSSD, je škodlivá pro Českou republiku.

Aktualita

Radim Fiala: Znovu se potvrzuje, že skutečnost, že premiér Andrej Babiš vytvořil koalici s ČSSD, je škodlivá pro Českou republiku.

Babišova vláda se sluníčkářskou probruselskou ČSSD škodí naší zemi. Nejen, že se hádají okolo odvolávání a jmenování ministra kultury, nyní ČSSD dělá potíže okolo rozpočtu. ČSSD prý v návrhu rozpočtu předložené ministerstvem financí chybí 20 miliard. Kvůli hádkám v koalici hrozí dokonce rozpočtové provizorium. Premiér Babiš se domnívá, že účastí ČSSD ve vládě se zalíbí Bruselu a vyhne se pokusu o Majdan. V tom se ale velmi mýlí. Premiér Babiš nese plnou odpovědnost za škody naší zemi, které vznikají účastí ČSSD ve vládě.

Peněz je ale dost. Stačí aby vláda ANO, ČSSD a KSČM přestala platit miliardy politickým neziskovkám, sociální dávky nepřizpůsobivým, dále je třeba stáhnout české vojáky z Afghánistánu a ukončit škodlivou inkluzi ve školství. Či zdanit nadnárodní korporace a stopnout korupční dotační projekty.

Pro hnutí SPD je vláda za účasti promigrační ČSSD ať už s panem Staňkem, nebo Šmardou, nepřijatelná. Hnutí SPD je připraveno v případě odchodu ministrů ČSSD z vlády jednat o případné podpoře vlády odborníků nominované vítězem voleb, pokud bude prosazovat naše programové priority. Naším prvním partnerem pro takové jednání by byl prezident republiky, jehož postoj je pro nás zásadní. Také respektujeme ústavní pravomoci prezidenta republiky při jmenování a odvolávání ministrů a odmítáme v této věci ústavní či kompetenční žalobu.

Premiér Babiš se domnívá, že účastí ČSSD ve vládě se zalíbí Bruselu a vyhne se pokusu o Majdan. V tom se ale velmi mýlí. Premiér Babiš nese plnou odpovědnost za škody, které vznikají naší zemi účastí ČSSD ve vládě.

https://eurozpravy.cz/…/264850-prohloubit-schodek-rozpoctu…/

2019-08-01T20:33:05+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0