Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Jsme rádi, že kardinál Dominik Duka má na otázku LGBT a propagace ideologie homosexualismu podobně kritický názor jako my.

Aktualita

Radim Fiala: Jsme rádi, že kardinál Dominik Duka má na otázku LGBT a propagace ideologie homosexualismu podobně kritický názor jako my.

Řekl, že místo toho, aby pražský magistrát podporoval homosexualistické aktivity, bylo by lepší, kdyby podpořil vícedětné rodiny. Hnutí SPD je pro toleranci k homosexuálům jako jedincům, ale odmítá propagaci ideologie homosexualismu. Hnutí SPD rovněž výrazně podporuje tradiční rodiny s dětmi – podle našeho názoru si zaslouží všestrannou podporu a ochranu od státu.

„Ještě k podpoře tzv. “duhovým aktivitám” ze strany hlavního města a dalších: očekával bych minimálně stejnou podporu vícedětným rodinám. Ty vychovávají a starají se o své potomky, kteří budou např. také budoucími daňovými poplatníky, bez nichž nebude budoucnosti národa, a Evropa se skutečně vylidní, jako tomu bylo při morových ranách v historii,“ napsal kardinál Duka.

S tím nelze než souhlasit. Řešení demografického propadu podle nás ale není v dovozu nepřizpůsobivých muslimských imigrantů, jak to prosazují sluníčkáři a globalisté, ale přece v tom, že podpoříme naše vlastní rodiny a naše vlastní české děti. Jenže dovážet imigranty je záměrem sociálních demokratů, globalistů a sluníčkářů, aby mohli zničit národy a národní státy a vytvořili tupou masu ovcí, kterou budou moci lehce ovládat.

Hnutí SPD má v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi. Pro tyto rodiny s dětmi máme připravené výrazné slevy na dani z příjmu – 50 % u prvního dítěte, 60-70 procent u dvou dětí a rodina se třemi a více dětmi nebude platit žádnou daň z příjmu. Samozřejmě by platila námi navrhovaná podmínka, že alespoň jeden z rodičů pracuje a čistý trestní rejstřík bez úmyslných trestných činů. Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky i podporu bydlení a další věci – opět podmíněné pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů.

Pražský arcibiskup Duka se na svých stránkách také přihlásil k podpoře krakovského arcibiskupa Marka Jędraszewského. Ten se ve svém kázání proti LGBT hnutí ostře vymezil. „Po naší zemi již nekráčí rudý mor, ale objevil se jiný, neomarxistický, který si přeje ovládnout naše duše, srdce a mysl. Ne rudý, ale duhový,“ zaznělo mimo jiné během jeho kázání. Po ostré kritice, která po kázání krakovského metropolity vyvstala, se za jeho slova následně postavil předseda Polské biskupské konference, poznaňský arcibiskup Stanislav Gądecki.

Podle něho je LGBT ideologií, „která si klade za cíl provést revoluci v oblasti společenských mravů a vztahů.“ Ve společnosti podle arcibiskupa „zakořenil světonázorový totalitarismus“, který se snaží potlačit všechny s odlišným názorem.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je ale v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu.

Tolerance homosexuálů jako jedinců je v pořádku. Odmítáme ale ideologii homosexualismu, která homosexuální životní styl propaguje, pro homosexuály vyžaduje privilegia a požaduje po společnosti, aby homosexuální životní styl oslavovala a obdivovala (Homosexualistickou ideologie symbolizuje i název Prague Pride – “pride” znamená pýcha) a aby kritiky homosexualismu trestala či stigmatizovala jako homofoby. Podle nás si privilegia a ochranu zaslouží tradiční rodina s mámou, tátou a dětmi.

https://echo24.cz/…/duka-vs-lgbt-po-podpore-polskeho-arcibi…

2019-08-15T10:33:11+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0