Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Klimatická hysterie pokračuje a přichází nová “zelená” totalita.

Aktualita

Radim Fiala: Klimatická hysterie pokračuje a přichází nová “zelená” totalita.

Zastupitelé za dánskou „zelenou“ stranu Alternativa chtějí, aby z jídelníčků pečovatelských center, školek a škol v Kodani zmizelo červené maso… Když to tak půjde dál, po zákazu masa, zákazu aut a létání nám příště ekologičtí fanatici zakáží dýchat, protože člověk přece při dýchání spotřebovává kyslík a produkuje CO2… V Británii dokonce kvůli propagandě kolem globálního oteplování mají děti psychické problémy a jsou k smrti vyděšeny… Boj proti CO2 stojí miliardy a miliardy a likviduje ekonomiku i lidské životy. Hnutí SPD je všemi deseti pro rozumnou ochranu životního prostředí pro člověka, ale nesmí se jednat o šílenou iracionální ideologii a agendu.

https://echo24.cz/…/dalsim-krokem-bude-zakaz-masa-zeleni-na…

V srpnu kandidát amerických Demokratů na prezidenta Bernie Sanders (78) zase oznámil, že určitě zváží „daň z masa“, která pomůže v boji proti změně klimatu.

Podle odborníků na environmentální psychologii děti v současnosti čelí neustálým obavám o budoucnost planety. Psychologové zaznamenali rostoucí počet dětí a teenagerů, kteří musí užívat léky na snížení emočního stresu způsobeného strachem, že lidstvo vyhyne v důsledku ekologické apokalypsy a změny klimatu.

„Rodiče říkají dětem a teenagerům, že klimatické změny povedou k vyhynutí lidstva. Děti poté skončí v péči odborníků, kterých se nejčastěji ptají na to, jestli má vůbec smysl jít studovat na univerzitu nebo se učit na zkoušky, když stejně všichni zemřeme,“ popisuje Hickmanová pro list Newsweek. To je už opravdu zrůdné!

https://www.idnes.cz/…/ekologie-klima-krize-klimaticke-zmen…?

Angela Merkelová si zase naběhla. Německá kancléřka a ministryně obrany Annegret Kramp-Karrenbauerová, zvaná AKK, poletí obě na východní pobřeží USA zhruba ve stejnou dobu. Přesto každá využije jiné letadlo. Tím podle německých médií a kritiků vytvoří zbytečně velkou uhlíkovou stopu nad Atlantikem, a to ve dnech, kdy vláda v Berlíně schválila balík řady klimatických opatření, které budou stát do roku 2023 50 miliard eur (1 300 miliard korun) a kdy se současně koná v New Yorku klimatický summit OSN… Ostatně takové pokrytectví jsme viděli i u prince Harryho a jeho manželky Meghan, kteří “bojují za klima” a současně létají soukromými letadly podobně jako další celebrity…

Opatření německé vlády pro boj proti CO2 ztíží život německým občanům. Zavede se se zpoplatnění oxidu uhličitého vyprodukovaného v oblastech dopravy a bydlení. Systém národních emisních povolenek se bude rozbíhat postupně od roku 2021, plně funkční – i když stále ještě s omezením minimální a maximální ceny – má být od roku 2026. Zpoplatnění CO2 povede ke zvyšování cen benzínu, nafty, zemního plynu i topných olejů… Ostatně něco podobného u nás chystá i Babišova vláda v případě uhlí a zemního plynu.

https://echo24.cz/…/klimaticky-protimluv-nemci-resi-proc-me…

Německá vláda podporuje i elektromobily. Německá automobilka BMW hodlá do roku 2022 zrušit pět až šest tisíc pracovních míst, převážně ve své mnichovské centrále, aby mohla financovat vývoj elektromobilů…V BMW se v současnosti uskutečňuje plán, který má firmě pomoci uspořit 12 miliard eur (necelých 311 miliard Kč). To by mělo umožnit financování vývoje a uvedení na trh 25 elektrifikovaných modelů. Takže lidé přijdou kvůli elektromobilům o práci…

https://echo24.cz/…/bmw-nema-na-vyvoj-elektromobilu-bude-se…

Fanatická klimatická aktivistka Greta Thunbergová vyhrožuje i svým odpůrcům. Svůj projev v New Yorku Thunbergová zakončila varováním pro ty, „kteří se cítí být námi ohroženi“: „Toto je jenom začátek. Změna přichází, ať se vám to líbí, nebo ne.“

https://echo24.cz/…/greta-poprve-varuje-sve-odpurce-zmena-p…

Hnutí SPD podporuje racionální ochranu životního prostředí pro člověka, ale boj proti emisím oxidu uhličitého je naprosto nesmyslný. Ke změnám teplot a klimatu na planetě vždy docházelo a dochází, ale hlavní odpovědnost nenese člověk a CO2, ale aktivita (a teplota) Slunce a vzdálenost Země od Slunce. V historii byly doby ledové i meziledové. Ve středověku za Karla IV. bylo tepleji a v Praze se pěstovalo víno, podobně jako nyní. Ale produkce takzvaných skleníkových plynů s tím neměla nic společného. Navíc CO2 není škodlivý plyn. Je to plyn důležitý pro fotosyntézu, čili díky němu je zaznamená i větší produkce plodin.

Hnutí SPD je všemi deseti pro rozumnou ochranu životního prostředí pro člověka, ale nesmí se jednat o šílenou iracionální ideologii a agendu.

2019-09-24T21:59:34+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0