Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Migrační příval do Evropy se zvětšuje.

Radim Fiala: Migrační příval do Evropy se zvětšuje.

Počet migrantů, které zadržela chorvatská pohraniční policie v prvních letošních osmi měsících při pokusu dostat se do Chorvatska, se proti stejnému období vloni více než ztrojnásobil! Počet migrantů přibývá i v Itálii a Řecku. A Hamáčkovo ministerstvo vnitra o nás lže, že vyvoláváme „dojem“, že je migrace hrozbou…

To není dojem, ale smutný fakt, pane Hamáčku. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic.

Od ledna do konce srpna policie podle čísel chorvatského ministerstva vnitra zadržela 11.813 lidí při pokusu dostat se do země ilegálně. To je o 3609 více než za celý rok 2018, a dokonce o 8019 víc než ve stejném loňském období, což znamená nárůst přes 200 procent.

Navíc žena a její dítě zahynuly při nedělních nepokojích v uprchlickém táboře Moria na řeckém ostrově Lesbos, napsala agentura DPA. Stratos Kytelis, starosta hlavního města ostrova Mytilini, chce dostat co nejdříve běžence do táborů na pevnině. V táboře určeném pro tři tisíce lidí jich je momentálně na 12 tisíc.

Po požáru obrátily v neděli podle DPA stovky rozzlobených migrantů svůj hněv proti úředníkům, policistům i hasičům, házeli na ně kameny a různé předměty. Řecká vláda na ostrov poslala posily.

Evropská agentura pro ochranu hranic Frontex minulou středu informovala, že v srpnu hranice EU nepovoleně překročilo 12 900 lidí, což je dvakrát tolik, než ve stejném období loni.

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček nás stále krmí tím, že u nás žádní imigranti nejsou. Ať pak ale vysvětlí fakt, že podle výroční zprávy německé spolkové policie za rok 2018 se počet migrantů, kteří nelegálně překročili hranice z Česka do Německa, zvýšil. Zatímco v roce 2017 jich bylo 4035, vloni to bylo 4295, což je nárůst o 6,5 procenta!

Do Česka vloni Německo podle německé policejní statistiky vrátilo 942 nelegálů. Kdepak ti nelegálové jsou, pane ministře Hamáčku? Doufám, že se volně nepohybují na našem území!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie, které nám ale Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM blokuje. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše domovy, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

2019-10-03T10:37:13+02:00