Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Z jednání Pirátů unikla zajímavá informace, že by chtěli spolupracovat s Ústavem nezávislé žurnalistiky, což je instituce, která je mimochodem placena i Open Society Fund amerického miliardáře, sluníčkáře a globalisty George Sorose.

Piráti tím opět potvrdili, že pracují pro neomarxistickou sluníčkářskou revoluci a pro globalisty. A ukazuje se též, že Ústav nezávislé žurnalistiky patrně nebude tak „nezávislý“, jak se deklaruje.

Ze zápisu jednání Pirátů totiž unikla slova předsedy Pirátů Ivana Bartoše ohledně napojení pirátského institutu, který Piráti plánují založit, na Institut nezávislé žurnalistiky. „My se na RP bavili, že by to chtělo mít ještě nějaký vstup od někoho, kdo v podobném institutu pracuje. Já založím doodle, bude schůzka s ředitelem Institutu nezávislé žurnalistiky,“ řekl Bartoš.

Poslanec Pirátů Mikuláš Ferjenčík také díky nadaci Open Society Fund, kterou založil americký investor a filantrop George Soros, studoval dva roky ve Velké Británii. Ferjenčík pracoval i pro Rekonstrukci státu rovněž financovanou Open Society Fund George Sorose.

Připomeňme také, že Piráti nominovali do Rady ČTK Josefa Šlerku, což je člověk napojený na sorosovské globalisty. Šlerka podporuje globalistickou a neomarxistickou agendu a spolupracoval i s Open Society Fund George Sorose.

Šlerka byl například členem poroty soutěže Novinářská cena, kterou pořádá Nadace Open Society Fund Praha. Šlerka podporuje globalistickou a neomarxistickou agendu a spolupracoval i s Open Society Fund George Sorose. Šlerka byl například členem poroty soutěže Novinářská cena, kterou pořádá Nadace Open Society Fund Praha.

Také spolupracuje s projektem Hlídací pes, který je rovněž podporován Sorosovým Open Society Fund. Šlerka varuje před “proruskou propagandou” a Viktorem Orbánem. Šlerkou vedený Nadační fond české žurnalistiky podpořil projekty typu Evropské hodnoty, kdy v rámci projektu „proběhne kurz pro 10 motivovaných novinářů a novinářek, kteří se sami na vlastní pěst věnují tématům spojeným s dezinformační a extremistickou scénou v České republice. Vznikne také praktický manuál v českém jazyce pro bloggery a aktivisty zabývající se tímto tématem.“ Dále financoval i projekt Hlídacího psa, který se zabývá „kyberšpionáží“ firmy Huawei v ČR. Poskytl peníze i projektu Neovlivní Sabiny Slonkové, který je také mimochodem též financován Sorosovým Open Society Fund. NFČŽ financoval i Deník referendum.

2019-11-03T15:46:40+02:00