Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Francouzský prezident Macron prohlásil, že NATO je ve fázi klinické smrti.

Aktualita

Radim Fiala: Francouzský prezident Macron prohlásil, že NATO je ve fázi klinické smrti.

Prohlášení padlo v souvislosti se současnou agresivní politikou Turecka. V České republice je hnutí SPD napadáno politologickými chytráčky za to, že zpochybňujeme NATO jako garanta naší bezpečnosti a strašíme veřejnost. Výrok Macrona ukazuje, že je to přesně naopak. Hnutí SPD vidí jako jediné reálně politické problémy a dělá politiku přísně v národním zájmu. Říkáme otevřeně, že členství v NATO dnes nezajišťuje bezpečnost České republiky. Hnutí SPD prosazuje právo občanů v referendu rozhodnout o členství v NATO.

Politicky je přece jasné,že v NATO může být buď islamizovaná agresívní turecká diktatura, nebo Česká republika. Musíme změnit koncepci armády z malého a drahého expedičního sboru na armádu, která má reálný mobilizační potenciál k obraně naší země. Nikdo za nás řešit naše problémy nebude! Musíme posílit zbrojní a bezpečnostní spolupráci se zeměmi V4. Zde je téměř plná shoda národních a bezpečnostních zájmů. Naše ozbrojené složky dnes nejsou schopné ani zajistit plnou kontrolu hranic země.

Přestaňme už jen papouškovat a slepě posluhovat. Pokud někomu nestačí doznání prezidenta Macrona, tak už trpí skutečnou politickou slepotou. Je třeba jednat jako suverénní země. Prezident Macron přišel ještě s jedním poznáním. Francie prý musí víc komunikovat s Ruskem. Druhé doznání, které jasně ukazuje, že politika hnutí SPD prosazující dobré vztahy na všechny azimuty je reálná a správná. Jen politický idiot nebo zaprodanec v cizím zájmu z nás může dělat nepřítele Ruska nebo Číny. To bohužel předvádí čeští novináři a politici tzv. demobloku.

Každé naše politické rozhodnutí musí vycházet z předpokladu, že dlouhodobé zájmy České republiky jsou na prvním místě.

2019-11-10T14:01:55+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0