Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: olicii chybí tisíce policistů. Ministr Hamáček by měl řešit bezpečnost občanů, nikoli kriminalizovat vlastence.

Aktualita

Radim Fiala: olicii chybí tisíce policistů. Ministr Hamáček by měl řešit bezpečnost občanů, nikoli kriminalizovat vlastence.

Policii ČR v celé republice chybí aktuálně minimálně 4 000 policistů a dalších 3 500 na ostrahu silničních hraničních přechodů. Za tento stav je přímo odpovědný ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD). Pro SPD je tato situace naprosto nepřijatelná.

Předseda hnutí SPD Tomio Okamura v této souvislosti zaslal ministrovi vnitra Hamáčkovi dopis, jelikož se na naše hnutí obrací již stovky občanů, kteří se cítí být přímo ohroženi na životech a ztrátě majetku.

V dopise ho mj. vyzval, aby se touto situací důsledně zabýval, řešil řádění gangu lupičů a neřešil přednostně cenzuru sociálních sítí nebo kriminalizaci vlastenců. Bezpečnost našich obyvatel je pro SPD prioritou!

2020-01-16T15:18:59+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0