Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Rakouská vláda má také svého „Slabotku“!

Radek Rozvoral: Rakouská vláda má také svého „Slabotku“!

IMG_1142a
Jedná se o rakouského ministra vnitra Wolfganga Sobotku, který včera oznámil, že se druhé kolo prezidentských voleb, které se mělo konat 2. října 2016, odkládá.

Nejdříve všechna média informovala o tom, že špatně lepí obálky pro korespondenční hlasování, což je opravdu velice směšné a na pováženou. Další výmluvou pana Sobotky, který požádal o odklad voleb je to, že se chce ujistit, že na voličské seznamy budou zapsáni voliči, kteří již budou mít právo volit a naopak z něj budou vymazáni ti voliči, kteří mezi tím již bohužel zemřeli.

Z toho je patrné, že máme ve střední Evropě již dva „Slabotky“. Jednoho českého a jednoho u našich jižních sousedů. Je vidět, že vládní politici dokáží udělat frašku i z prezidentských voleb a to jen proto, aby se náhodou velice brzy nestal prezidentem Norbert Hofer, který je členem vlastenecké strany FPÖ – Svobodná strana Rakouska, jež je partnerem našeho hnutí SPD v evropské frakci ENF – Evropa národů a svobody, kterou vede předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen.

Stejně to prounijním politikům nebude nic platné, jelikož vlastenecké strany začínají nabírat v celé Evropě na síle a je jen otázkou času, kdy se budou společně podílet na spolupráci samostatných a suverénních evropských zemí bez Evropské unie a to i kdyby se všichni „Slabotkové“ stavěli na hlavu!

2016-09-13T06:38:15+02:00