Tomio Okamura: Byl jsem v Duelu na TV Barrandov

08/12 2017
Právě jsem se vrátil z přímého přenosu pořadu Duel na TV Barrandov - jak se Vám pořad líbil? Mluvili jsme o povolebních vyjednáváních, o vládě, o návrzích SPD: na přeskupení sociální podpory od nepřizpůsobivých a parazitujících směrem k slušným a řádným občanům, o nutnosti zvýšení důchodů včetně těch invalidních, o zestátnění exekutorů a pomoci lidem v dluhových pastích, o nutnosti podpory živnostníkům a o potřebě snížení byrokracie, o našem návrhu na odvolatelnost a přímou hmotnou odpovědnost politiků, o potřebě zavést přímou hmotnou odpovědnost soudců a časově omezený mandát, jelikož soudy nefungují, o neustálých mediálních lžích a manipulacích, které obelhávají veřejnost a o dalších tématech. Chceme také zrušit pokračování inkluze ve školství a vyšetřit privatizaci a následné vytunelování OKD, což má na svědomí Bohuslav Sobotka (ČSSD) a Zdeněk Bakala, který neustále proti SPD kvůli tomu poštvává jeho média (Hospodářské noviny, Respekt, Aktuálně.cz a DVTV). Záznam zveřejním co nejdříve.