Tomio Okamura: "Jediný Okamura se nás zastal", říká v otevřeném rozhovoru pro Parlamentní listy zoufalý občan Stanislav Jánský

10/11 2017
"Jediný Okamura se nás zastal", říká v otevřeném rozhovoru pro Parlamentní listy zoufalý občan Stanislav Jánský, který spolu s dalšími bydlí v sousedství takzvaného sociálního centra Klinika na Praze 3, které provozují lidé navázaní na levicově extremistické, autonomistické, anarchistické a squatterské hnutí. Tzv. Kliniku v minulosti aktivně podporovali Andrej Babiš, pražská primátorka Krnáčová (oba ANO), Piráti, ČSSD, KDU-ČSL, TOP09 a strana Zelených. Více v článku zde: http://www.parlamentnilisty.cz/…/Soused-Kliniky-Banda-sluni… Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.