Tomio Okamura: Řítí se na nás další katastrofa

18/12 2017
Další povolební skandál - poslanci hnutí ANO, Pirátů, ČSSD a jednoho za KDU-ČSL společnými silami zamítli ve Sněmovně návrh, abychom zaujali odmítavé stanovisko k navrhovaným úpravám azylových pravidel EU (tzv. Dublinská úmluva), které jsou pro nás v ČR doslova fatální. A já Vám slibuji, že my v SPD boj za bezpečnost republiku nevzdáme a pokusíme se hned v lednu na toto téma vyvolat mimořádnou schůzi Parlamentu. V návrhu změn azylových pravidel mimo jiné stojí: 1. Zrušení pravidla, že za žadatele o azyl je odpovědná první bezpečná země, jejíž hranice dosáhnou. 2. V úvahu bude vzata preference azylantů, ve které zemi chtějí žít, kdy jim budou nabídnuty čtyři země, které v dané době přijaly žadatelů o azyl nejméně. To bych chtěl zdůraznit - bod 2. 3. Rychlejší spojování rodin migrantů. 4. Žadatelé budou mít možnost se registrovat jako skupina až do 30 lidí. 5. Všechny členské státy Evropské unie se musí zapojit a nést za žadatele o azyl odpovědnost. 6. Státy, které odmítnou, nebudou mít přístup k eurofondům. Naše hnutí SPD kritizuje tento návrh od samého počátku. Vyjádřil se k němu i maďarský premiér Viktor Orbán, který řekl: "V budoucí Evropě bude zaveden stálý a povinný mechanismus přesídlení migrantů s neomezeným limitem v počtech. Je pravda, že ač se po pás brodíme v boji ochránit tento kousek naší národní suverenity, ale zatím jsme byli úspěšní, protože doteď jsme to byli my, kdo rozhodoval, kdo může žít v Maďarsku a kdo ne, ale útok na naši suverenitu, který nyní Evropský parlament podnikl, je zuřivější než všechny předtím". Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.