Tomio Okamura: Zdrojem informací ČT jsou média vlastněná tunelářem Zdeňkem Bakalou

23/11 2017
Je opravdu neuvěřitelné, že dlouhodobými hlavními zdroji informací pro zpravodajství České televize jsou média vlastněná tunelářem Zdeňkem Bakalou, který vytuneloval OKD. Bakala vlastní Hospodářské noviny, týdeník Respekt, web Aktualne.cz a internetovou televizi DVTV. Tito novináři placení tunelářem Bakalou každý den chrlí dezinfozmace, lži a špínu proti mně, našemu hnutí SPD a našim poslancům jen proto, že dlouhodobě bojujeme za práva občanů Karvinska a Havířovska, kteří jsou postiženi vytunelováním OKD. My tento boj za práva postižených občanů nevzdáme a nenecháme se Bakalou zastrašit. Tito Bakalou placení novináři se neštítí opravdu ničeho a snaží se bezostyšně likvidovat všechny názorové odpůrce. A Česká televize si tyto novináře z Bakalových médií neustále zve jako komentátory do svých pořadů, přitom všichni ví, že jsou placeni pro zájmy tuneláře Bakaly, který podporuje Kalouskovu TOP09. Ruka ruku myje. A upřímně, když slyším jejich komentáře o politickém dění ve Sněmovně, tak vůbec neví, která bije a plácají jeden výmysl vedle druhého. Nemá absolutně smysl číst a sledovat Bakalova média, jsou to FAKE NEWS, doslova si vymýšlí zprávy, jen aby špinili, a obelhávají neinformované čtenáře. My v SPD odmítáme spolupracovat s takovými novináři, protože nebudeme tyto podnikatelské aktivity Zdeňka Bakaly podporovat, a ani těmto médiím nevěříme. Já bych si nikdy takové noviny nekoupil, protože nepíší pravdu, a nikdy bych tam nezaplatil ani haléř inzerce, protože bych tím podporoval tuneláře Bakalu. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. Přeji hezký večer Zdroj obrázku: Blesk