Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaPro pohodový život v Evropě nepotřebujeme šílená nařízení Evropské unie

Pro pohodový život v Evropě nepotřebujeme šílená nařízení Evropské unie

27.2.2024 10:57

Radek Rozvoral: Pro pohodový život v Evropě nepotřebujeme šílená nařízení Evropské unie!

S politikou, kterou uplatňují nejvyšší představitelé Evropské unie, je nespokojeno stále více občanů ve většině unijních zemí včetně České republiky. Samotné stanovené priority jdou proti zájmům občanů, živnostníků, podnikatelů i zemědělců. Proto se nelze divit, že už celá řada z nich toho má dost a na upozornění nežádoucího stavu volí formu stávek a demonstrací s cílem změnit priority vycházející z Bruselu. V poslední době jsou to protesty zemědělců, které proběhly napříč většinou zemí EU.

Hnutí SPD má zásadní výhrady k fungování Evropské unie a už vůbec nesouhlasíme s její politikou. Nikým nevolení bruselští úředníci nás zahrnují stále větším množstvím nesmyslných regulací, nařízení a směrnic, které jsou proti zájmům našeho státu a našich občanů. Evropská unie přímo podporuje masovou imigraci a islamizaci Evropy a prosazuje zavádění genderových a neomarxistických nesmyslů, které mají za cíl zničit tradiční rodiny a evropské národy. Jsme svědky ekonomického zaostávání, neustálého zdražování každodenního života, a za svobodné vyjádření demokratického názoru mnohdy následuje ztráta společenského postavení, zaměstnání a mnohdy už i svobody. Národ, vlast a rodina se stávají ve vnímání Bruselu a jeho podporovatelů překážkou pro jejich vysněnou světovou globalizaci. Rozhodně nesouhlasíme s opatřeními vyplývající z šíleného Green Dealu, jako jsou emisní povolenky, emisní normy euro platné pro automobily, zákaz plynových kotlů pro vytápění domácností atd.

Nyní je ten správný čas pro všechny občany, kteří chtějí fungování Evropské unie razantně změnit. Ve dnech 7. a 8. června tohoto roku v rámci celoevropských voleb proběhnou v České republice volby do Evropského parlamentu (EP). Do těchto voleb jde hnutí SPD ve spojenectví s politickou stranou Trikolora, kdy usilujeme o slušnou a spravedlivou společnost, která je založena na zdravém selském rozumu, respektu k tradičním hodnotám, právu a spravedlnosti, přirozené rodině, občanských svobodách a národní suverenitě.

Velmi důležité je, že na rozdíl od jiných subjektů, které kandidují s obdobným volebním programem, máme i silné spojence v Evropě. Společně s námi jsou ve vlastenecké frakci Identita a demokracie (ID) v europarlamentu francouzské Národní shromáždění Marine Le Penové, italská Liga Mattea Salviniho, nizozemská Strana pro svobodu Geerta Wilderse, rakouská FPÖ a další. Máme ambici vytvořit v europarlamentu nejsilnější frakci a bojovat proti diktátu Bruselu a blokovat například kvóty na imigranty a směrnice a nařízení EU vycházející z Green Dealu.

Proto se obracíme na všechny občany, kteří sdílí stejné názory jako my v hnutí SPD. Česká republika je pro nás na prvním místě, hájíme její zájmy a suverenitu a máme v Evropě silné vlastenecké spojence!

2024-02-27T10:11:54+02:00